• Zij kozen al voor Socho IT

AgriMedia

AgriMedia en Socho IT ronden implementatie Zeno N af

In de afgelopen maanden hebben Socho IT en AgriMedia intensief samengewerkt bij de implementatie van Zeno N. Door de ingebruikname van Zeno N heeft AgriMedia nu de beschikking over de relatie-, advertentie-, abonnementen-, congressen- en financiële module. AgriMedia kan nu met één systeem alle administratieve processen borgen.

Uniek aan deze implementatie was de online samenwerking tussen beide bedrijven. Door het coronavirus waren beide organisaties niet in de gelegenheid om de implementatie fysiek uit te voeren. Door de effectieve inzet van Microsoft Teams en de flexibiliteit van betrokken medewerkers is de implementatie binnen scope en budget afgerond. De komende weken staan in het teken van verdere optimalisatie van het systeem en het opzetten van de (financiële) rapportages.

“De implementatie is door de flexibiliteit van de betrokken medewerkers én een goede begeleiding vanuit Socho IT succesvol afgerond”, aldus Jean Paul Reparon, directeur AgriMedia.

Met de ingebruikname van Zeno N is ook de advertentieworkflow verder geautomatiseerd. Waar AgriMedia medio 2020 al Ad2Print en Banner2Base in gebruik nam, is deze software nu ook gekoppeld aan Zeno N. Door deze koppeling hoeven accountmanagers advertentie-orders nog maar één keer in te voeren én ontvangen adverteerders vervolgens automatisch een e-mail met het verzoek het advertentiemateriaal aan te leveren.

“De komende periode ligt de focus op het uitbouwen van gebruikerservaringen. Nog steeds komen we kleine handigheidjes tegen die het dagelijkse werk vereenvoudigen”, aldus Saskia van Velzen, financiële administratie AgriMedia.

Nu het fundament staat en de implementatie grotendeels achter de rug is, kijkt AgriMedia alweer naar verdere optimalisatie van processen én het verbeteren van de klantervaring. De eerstvolgende stap wordt het aansluiten van Zeno N op de marketingautomation-software en/of de websites, nieuwsbrieven en digitale magazines.

Door deze systemen te koppelen, worden veel handmatige werkzaamheden voorkomen en wordt de gebruikerservaring sterk verbeterd. Nieuwe abonnees worden straks bijvoorbeeld veel sneller geactiveerd, waardoor ze meteen de premium content, archieven en digitale magazines kunnen raadplegen en niet meer hoeven te wachten op het eerstvolgende vakblad.

Zeno implementeren in Corona tijd - dat doe je lachend

Zeno implementeren in Coronatijd - zo doe je dat. 

Meer informatie? Bel 035-6720621 of neem vrijblijvend contact met ons op.