• Praktische IT oplossingen voor uw uitgeefproces

U zoekt...

.... een praktische IT oplossing voor uw uitgeefproces. Of u nu boeken, kranten, online kennisbanken of magazines uitgeeft: u wilt kennis delen op allerlei manieren en middels diverse kanalen. Automatisering is belangrijk, maar mag niet al uw aandacht opeisen. Het moet u ondersteunen en direct inzicht geven.

U wilt al uw relaties bij elkaar via overzichtelijk relatiebeheer en inzicht in hun klantgegevens. Via self-service voor abonnees uw abonnees toegang geven tot hun producten en gegevens. Voor verschillende uitgevers van zowel kranten (NRC en NDC) als online kennisbanken (CROW en Aeneas) ondersteunen wij dit proces, met onderliggend een gestructureerd abonnementenbeheer. Via de Zeno distributiemodule verzendt een deel van onze krantenuitgevers zorgeloos alle producten.

Bij het uitgeven van boeken (in alle verschijningsvormen) is het grip houden op planning en productie een uitdaging. Voor bijvoorbeeld educatieve uitgever Kwintessens of wetenschappelijke uitgeverij AUP ondersteunen wij dit proces met de modules rondom publicaties.

Dit zijn maar een paar voorbeelden van de oplossingen die wij uitgevers bieden. Zoekt u oplossingen voor advertenties, events, royalties? Ook hiervoor bieden wij diverse mogelijkheden.

Flexibel inspelen op een veranderende omgeving, ondersteund door specialisten die meegroeien en meedenken in deze dynamische tijd. Wat voor uitgever u ook bent of welke oplossing u ook zoekt, wij helpen u graag verder met onze software. 

 

 

Meer informatie? Bel 035-6720621 of neem vrijblijvend contact met ons op.