• Wij zijn specialist in
  software voor uitgeverijen

 • Kidsweek en Adformatie
  via Zeno

 • De Banier: boeken
  verkoop en royalties
  via Zeno

 • NRC: iPad editie
  abonnementen
  via Zeno

 • Weka: toegang kennisbanken
  via Zeno

Volg ons @socho_it

Voorraad

De module Voorraad kan als verlengstuk van de Abonnementenmodule worden ingezet ten behoeve van de premiums. Tevens kunnen in deze module de verkopen van losse handelsartikelen en/of boeken worden afgehandeld. Per artikel kan het systeem bestelvoorstellen genereren per leverancier. De inkooporders boekt u in, en bij binnenkomst van de artikelen ziet u direct of de juiste artikelen in de juiste hoeveelheden zijn binnengekomen.

Via het verkooporderscherm worden alle verkopen ingeboekt. Artikelen die als premium (met of zonder bijbetaling) aan een abonnement zijn gekoppeld worden automatisch door het systeem ingeboekt als premiumorder. Per artikel bepaalt u of het artikel in backorder mag staan of een op=op artikel is, of er deelleveranties gedaan mogen worden, welk factuurmoment van toepassing is etc. Het systeem verwerkt alle orders tot leveranties, rekening houdend met de voorraden, eventuele samengestelde artikelen en reeds gedane betalingen. In geval van premiums bijvoorbeeld wilt u pas uitleveren nadat de abonnementsfactuur is voldaan. Van deze leveranties draait u zelf pakbonnen, picklijsten of etiketten uit.

Met behulp van de Zeno webservices kunnen orders die op uw website of webshop worden ingevoerd in Zeno worden ingelezen en verwerkt, zodat handmatig overtypen van gegevens tot het verleden behoort. Naast de uitgebreide verkooprapportages (per artikel, artikelgroep, ordersoort etc) ziet u in het systeem ook per artikel de historie, eventuele voorraadmutaties of magazijnlijsten.

Socho_IT bv
Huizermaatweg 586
1276 LN Huizen
tel: 035-6720 621
fax: 035-6720 622
info@socho.nl