• Wij zijn specialist in
  software voor uitgeverijen

 • Kidsweek en Adformatie
  via Zeno

 • De Banier: boeken
  verkoop en royalties
  via Zeno

 • NRC: iPad editie
  abonnementen
  via Zeno

 • Weka: toegang kennisbanken
  via Zeno

Volg ons @socho_it

Relaties

De Module Relaties vormt het hart van de Zeno database. Al uw relaties kunnen in deze module worden opgeslagen en beheerd, of het nu gaat om abonnees, adverteerders, bezorgers, leveranciers, auteurs of crediteuren. De verbanden tussen de relaties worden in één oogopslag duidelijk, zodat u direct ziet welke contactpersonen bekend zijn of met welke reclamebureaus een adverteerder werkt.

Naast de gebruikelijke gegevens zoals NAW, meerdere telefoonnummers en emailadressen kunt u in deze module op vele manier de relatiegegevens verrijken. Door bijvoorbeeld branchecodes, functiecodes of kenmerken vast te leggen kunt u uw klanten segmenteren en doelgericht selecties maken, mailingen versturen en opvolgingsacties plannen. Bovendien zijn al deze coderingen vrij te definiëren, zodat u alleen die gegevens registreert die voor uw organisatie van belang zijn.

Het opzoeken van relatiegegevens is eenvoudig omdat u op alle velden relaties kunt opzoeken, of het nou via de postcode, de naam of zelfs het emailadres is: u kunt de relatie snel terugvinden. Door de integratie met de overige Zeno modules ziet u bovendien direct alle activiteiten van uw klant, zodat met één muisklik abonnementen, orders, kenmerken of facturen op te vragen zijn.

Ook het beheer en onderhoud van de klantgegevens kunt u direct in deze module voeren. Zelfs toekomstige adreswijzigingen voert u direct in in het systeem en worden op de juiste datum verwerkt. Middels eenvoudige controles kunt u het systeem permanent controleren op dubbele relaties, en mochten deze onverhoopt aanwezig zijn dan zal het systeem deze relaties voor u samenvoegen, zonder dat er gegevens verloren zullen gaan.

De relatiemodule van Zeno biedt u diverse functionaliteit om de relatie met uw klant te managen één op één of per klantgroep. Alle contacten met een klant, gesprekken en herinneringen voor bijvoorbeeld het terugbellen van een klant kunnen binnen deze module worden vastgelegd. Met behulp van de verrijkingsgegevens kunt u groepen klanten selecteren en benaderen met specifieke acties, per email of via gepersonaliseerde brieven die u zelf in Word kunt opstellen. De opvolging van deze acties kunt u in één handeling toevoegen, zodat u zeker weet dat belangrijke klanten worden teruggebeld. En natuurlijk kunt u de resultaten meten met behulp van de andere Zeno modulen, zodat u bijvoorbeeld kunt u zien hoeveel advertentieomzet u heeft gegenereerd met behulp van een mailing of welke nieuwe abonnees een actie u heeft opgeleverd.

Socho_IT bv
Huizermaatweg 586
1276 LN Huizen
tel: 035-6720 621
fax: 035-6720 622
info@socho.nl