• Wij zijn specialist in
  software voor uitgeverijen

 • Kidsweek en Adformatie
  via Zeno

 • De Banier: boeken
  verkoop en royalties
  via Zeno

 • NRC: iPad editie
  abonnementen
  via Zeno

 • Weka: toegang kennisbanken
  via Zeno

Volg ons @socho_it

Boeken

De module publicaties vormt een extentie op de module Voorraad. Bij boeken worden tal van extra gegevens bijgehouden zoals ISBN nummer, NUR codering etc. Tevens is per boek een planning op te stellen volgens een van te voren vastgestelde standaard planning. Hieraan zijn handmatig items toe te voegen.

Per publicatie kunnen verder auteurs worden vastgelegd, met ieder hun eigen contract. Afrekening met een vast bedrag, een of meerdere voorschotten en/of per verkocht exemplaar. Daarbij kan een percentage van de bruto- of nettoprijs worden gerekend of een vast bedrag, uiteraard in een staffel. Auteurscontracten zijn direct uit te printen, royalties zijn automatisch te verwerken tot een Pain bestand, zodat ze vanuit de financiele administratie zijn uit te betalen.

Ook een budgettering kan worden opgesteld. Drukkosten, bindkosten, correctiekosten, alle soorten zijn vrij aan te maken en te koppelen met grootboekrekeningen in Zeno. Zo wordt de begroting automatisch naast de werkelijke omzet gezet indien ook de inkoopkosten in Zeno Financieel worden geboekt. Ook een koppeling met het Centraal Boekhuis ontbreekt niet, waarbij de bestellingen van het CB automatisch worden verwerkt in Zeno.

Socho_IT bv
Huizermaatweg 586
1276 LN Huizen
tel: 035-6720 621
fax: 035-6720 622
info@socho.nl