• Wij zijn specialist in
  software voor uitgeverijen

 • Kidsweek en Adformatie
  via Zeno

 • De Banier: boeken
  verkoop en royalties
  via Zeno

 • NRC: iPad editie
  abonnementen
  via Zeno

 • Weka: toegang kennisbanken
  via Zeno

Volg ons @socho_it

Distributie

De distributie van uw kranten of folders en het aansturen van uw bezorgapparaat doet u middels de module Distributie van Zeno.

Op basis van postcode en/of huisnummer bepaalt u de wijkindelingen en stelt u routes vast. Per wijk kunt u de bezorgtarieven per krant en folder invoeren, rekening houdend met meerdere folders of kranten of met de abonnementenkrant. Bezorgers, tijdelijke bezorgers en losse verkoopgegevens boekt u allemaal in op hetzelfde scherm. U print in deze module de routelijsten, looplijsten of wijkinventarisatielijsten, zodat chauffeurs en bezorgers op de hoogte zijn van evt. wijzigingen in de wijk.

Aanvullend op de bezorgvergoedingen per krant/folder, die automatisch worden toegekend bij de verzending, kunt u diverse vergoedingen toevoegen per wijk of per krant, zoals vakantietoeslag, wijktoeslagen, onkostenvergoedingen of bonussen. Hierbij rekening houdend met eventuele vakantiebezorgers die in de wijk hebben gelopen. Alle bezorgvergoedingen kunnen worden verwerkt tot betalingsbestanden en vanuit Zeno draait u zelf de jaaroverzichten uit voor al uw bezorgers.

Ook de losse verkoop wordt door Zeno ondersteund. Per afzetpunt kunnen de aantallen worden ingegeven, evenals de retouren en eventuele extra exemplaren in verband met een actie. Deze aantallen kunnen uiteraard per dag verschillen. Alle losse verkoop is te factureren, waarbij automatisch rekening wordt gehouden met de retour gekomen exemplaren.

Socho_IT bv
Huizermaatweg 586
1276 LN Huizen
tel: 035-6720 621
fax: 035-6720 622
info@socho.nl