• Wij zijn specialist in
  software voor uitgeverijen

 • Kidsweek en Adformatie
  via Zeno

 • De Banier: boeken
  verkoop en royalties
  via Zeno

 • NRC: iPad editie
  abonnementen
  via Zeno

 • Weka: toegang kennisbanken
  via Zeno

Volg ons @socho_it

Advertenties

Of u nu vaste formaten, millimeteradvertenties of internetadvertenties verkoopt, u registreert alle soorten eenvoudig in de module Advertenties van Zeno. Naast het boeken van de orders kunt u in deze modulen ook de gegevens rondom het materiaal, de positie, de kleur etc. registreren, zodat de input voor opmaak één op één is. Tevens is het mogelijk om de gegevens die in Zeno zijn ingeboekt automatisch te laten koppelen naar uw eigen plannings- en/of opmaaksysteem.

Bij het invoeren van de ordergegevens worden scherm voor scherm alle belangrijke gegevens opgevraagd. Reclame- en plaatsingsbureaus, afwijkende debiteuren, contactpersonen bij de adverteerder, al deze gegevens kunnen worden met hulp van Zeno snel ingevoerd. Doordat Zeno bovendien onthoudt welke verbanden de relaties hebben wordt de invoer keer op keer sneller en hoeft de gebruiker alleen nog maar te selecteren.

Door het vooraf invoeren van uw tariefkaarten toont Zeno automatisch de juiste prijs, rekening houdend met eventuele staffeltarieven, kleur- of plaatsingstoeslagen en natuurlijk standaardkortingen zoals bureaukorting. U bepaalt welke vrijheden de gebruiker vervolgens nog heeft om kortingen en toeslagen toe te voegen (bedragen, millimeters of percentages) of om zelfs de eindprijs te overschrijven. Indien u ook de gegevens rondom positie, kleur, rubriek en materiaal registreert beschikt u direct over de opmaaklijst en deze is bovendien altijd up-to-date.

Vanuit de ingevoerde order (of offerte) kunt u bevestigingen printen voor de klant, interne opdrachtbonnen voor de opmaak of materiaallijsten voor de traffic afdeling. Per editie is direct te zien of er wellicht nog niet-bevestigde orders zijn, of al het materiaal reeds binnen is en welke orders akkoord zijn voor facturatie. Met één druk op de knop maakt u alle facturen aan, die vervolgens vanuit de module Financieel verder verwerkt kunnen worden.

Binnen de contractenschermen houdt u precies bij welke afspraken u heeft gemaakt met de adverteerders en welke contracten binnenkort expireren. Op elk moment dat u met een adverteerder werkt in het systeem kunt u zien of er contracten zijn afgesloten en welk deel hiervan reeds is geplaatst. Bij het inboeken van plaatsingen kunt u direct schemaplaatsingen invoeren voor adverteerders die bijvoorbeeld het gehele jaar, of om de week plaatsen. Per individuele plaatsing zijn hieraan nog bijzonderheden toe te voegen.

Socho_IT bv
Huizermaatweg 586
1276 LN Huizen
tel: 035-6720 621
fax: 035-6720 622
info@socho.nl