• Wij zijn specialist in
  software voor uitgeverijen

 • Kidsweek en Adformatie
  via Zeno

 • De Banier: boeken
  verkoop en royalties
  via Zeno

 • NRC: iPad editie
  abonnementen
  via Zeno

 • Weka: toegang kennisbanken
  via Zeno

Volg ons @socho_it

Vacature

Juni 2017 - Kom werken bij Socho_IT! Wij maken software voor uitgeverijen en dat doen we goed. Met een team professionals werken we vanuit Huizen aan grote en kleine projecten voor nieuwe en bestaande klanten. Niet gedetacheerd, wel afwisselend! We hebben genoeg uitdagingen voor je in een vast team waarin je meewerkt aan de verdere ontwikkeling, ondersteuning en uitrol van ons product Zeno.

Je vindt het leuk om contact te hebben met klanten, maar ook om te programmeren. Daarbij maken we gebruik van Oracle databases en uiteenlopende ontwikkeltools. Je kunt je vastbijten in een probleem, maar ook de klant uitleggen hoe het zit. Je Nederlands is perfect en ervaring met complexe databases is meegenomen - maar ook als je net een HBO of WO opleiding achter de rug hebt gaan we graag het gesprek met je aan.

Ben jij de juiste man of vrouw en wil je de tiende Socho-er worden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Pas je binnen ons bedrijf dan zorgen we uiteraard voor goede arbeidsvoorwaarden. Stuur je CV naar info@socho.nl ter attentie van Marco en Bob en we nemen binnenkort contact met je op.

Socho_IT bv
Huizermaatweg 586
1276 LN Huizen
tel: 035-6720 621
fax: 035-6720 622
info@socho.nl